Rovat Rovatok – 0 db találat

Megyei Lapok

A Nyíregyházi Zrínyi Ilona Gimnázium és Kollégium ebben a tanévben ünnepli fennállásának 100. évfordulóját. Ebből az alkalomból rendszeresen vendégül látunk neves, szakmájukban elismert szakembereket a Zrínyis Akadémia előadásain. Ennek következő eseménye 2018. április 12. csütörtök 12 óra. Helye: Nyíregyházi Zrínyi Ilona Gimnázium és Kollégium, kollégiumi nagyelőadó, 4400 Nyíregyháza, Széchenyi utca 35-37. Téma: Digitális kommunikáció - Hogyan kommunikáljunk az online világban? Az előadást tartja: Ganzler Orsolya, kommunikációs tanácsadó, PR szakember Az ingyenes előadás a Digitális Témahét rendezvénye. Ganzler Orsolya, 16 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik előadása területén. Dolgozott magyarországi kommunikációs ügynökségeknél olyan ügyfelekkel, mint az OTP, a Vodafone vagy a Heineken Hungária. Kommunikációs tanácsadóként segítette többek között a Siemens és az Erste Bank munkáját. A Szeretlek Magyarország Médiacsoport kommunikációs vezetőjeként 2013 óta dolgozik azon, hogy a portál minél erősebb szakmai kapcsolatokat építsen ki és minél több karakteres saját projektet indítson el, mint amilyennek az Aranyvlog és a Könyvkihívás bizonyult.

Nyiregyhaza zrínyi ilona gimnázium

Amiről az utcák mesélnek... - Emlékezés dr. Jósvai Lászlóra - Nyíregyháza Megyei Jogú Város Portálja - Nyíregyháza Többet Ad!

Programozd a jövőd! - Nyíregyháza, Zrínyi Ilona Gimnázium - YouTube

Bartha Dénes: A nyíregyházi Zrínyi Ilona Gimnázium jubileumi évkönyve 1997 (Magánkiadás, 1997) - antikvarium.hu

  1. Rangos elismerést kapott a híres nyíregyházi gimnázium igazgatója - szabolcsihir.hu
  2. Nyíregyházi Zrínyi Ilona Gimnázium kezdő angol?
  3. Nyíregyházi zrínyi ilona gimnázium om azonosító
  4. Nyíregyházi Zrínyi Ilona Gimnázium és Kollégium | tehetseg.hu
  5. Befejeződött a kézilabda diákolimpia országos döntő Csabán és Gyulán
  6. Tudnivalók a központi felvételiről – Zrínyi Ilona Gimnázium és Kollégium, Nyíregyháza

A Nyíregyházi Zrínyi Ilona Gimnázium és Kollégium bemutatása - YouTube

Rangos elismerésben részesült Huszárné Kádár Ibolya, a nyíregyházi Zrínyi Iskola Gimnázium igazgatója. A díj értékét emeli, hogy kollégái terjesztették fel rá. Kásler Miklós miniszter (Emberi Erőforrások Minisztériuma) az intézményvezető-helyettesek és a tantestület felterjesztése alapján Huszárné Kádár Ibolya, a nyíregyházi Zrínyi Ilona Gimnázium igazgatója szakmai tevékenységét Németh László-díjjal jutalmazta - közölték a nagymúltú intézmény közösségi oldalán. A ma már 103 éves alma mater Huszárné Kádár Ibolya gimnazista kora óta köződik a Zrínyihez, hiszen itt is érettségizett. A debreceni (akkor még) Kossuth Lajos Tudományegyetem elvégzése után volt iskolájában helyekedett el, ahol később igazgató-helyettesnek nevezték ki, majd a korábbi intézményvezető nyugdíjba vonulása után ő vette át a Zrínyi igazgatói teendőinek ellátását. A nagy múlttal rendelkező nyíregyházi intézmény 2017-ben ünnepelte 100. születésnapját.

Programozd a jövőd! - Nyíregyháza, Zrínyi Ilona Gimnázium - YouTube

1996-ban érettségizett a Zrínyi Ilona Gimnáziumban. Az első "nulladik" évfolyamon volt német tagozatos, Kovácsné Győri Gabriella tanárnő osztályában. Már zrínyisként barátkozott a médiával, újságírónak készült. Az évente nevet változtató diákújság főszerkesztője volt. Gimnáziumi évei alatt ifjúsági műsort indított az egykori Jonatán rádióban. 2018. csütörtök 13 óra 10 perckor egy másik előadás is kezdődik: Téma: Mi az irodalom és van-e haszna? Az előadást tartja: Dr. Margócsy István, Széchenyi-díjas irodalomtörténész Margócsy István Nyíregyházán született 1949. július 23-án. Irodalomtörténész, kritikus. Igazi irodalmár családba született, édesapja Margócsy József (1919–2013) irodalomtörténész, édesanyja Oberlander Erzsébet volt. Középiskolai tanulmányait a nyíregyházi Zrínyi Ilona Gimnáziumban végezte, majd érettségi után egy év sorkatonai szolgálatot teljesített. Ezt követően, 1968-tól az ELTE BTK magyar–orosz szakán kezdte meg egyetemi tanulmányait. Fél évig a Lomonoszov Egyetem ösztöndíjasa volt.

Mi teszi önöket alkalmassá a Tehetségpont megalakítására? Gimnáziumunkban az 1970-es évektől az idegen nyelvek oktatása áll a középpontban. Angol, német, francia és orosz nyelvi tagozaton folyt az oktatás a rendszerváltásig. 1991-től a Középfok Nyelvi Alapítvánnyal együttműködve elindítottuk a nulladik nyelvi évfolyamot, azaz heti húsz órában kezdtük meg a német és angol nyelv oktatását két osztályban. Jelenleg három nyelvi előkészítő osztályban és egy haladó nyelvi osztályban folyik emelt óraszámban az oktatás. Az OKTV-n elért eredmények, a nyelvvizsgák országos összehasonlításban is kiemelkedő száma bizonyítja a tehetséggondozás eredményességét iskolánkban. A felsőoktatásba felvett tanulóink száma alapján az országos ranglista élén található gimnáziumunk. 2001-ben csatlakoztunk az Arany János Tehetséggondozó Programhoz, mely pedagógiailag nagy kihívás volt tanárainknak, hiszen a kistérségekben élő hátrányos helyzetű tanulók tehetséggondozását tűzte ki célul a program. Ennek keretében tanulás-módszertani, önismereti, személyiségfejlesztési továbbképzéseken vett részt a tantestület nagy része.

nyíregyházi zrínyi ilona gimnázium és kollégium

5 évig voltam ott kolis, most kerültem el továbbtanulni Bp-re.. NAGYON JÓK AZOK A KOLIK!!!! MInden más koli valóságos putri, bármelyik után is.

Típus: állami szervezet Hatályos alapító okirata: Nyíregyháza, 2020. 09. 09. Jogutód(ok): Jogelőd(ök): Ellátott feladat(ok): 4 évfolyamos gimnáziumi nevelés-oktatás, kollégiumi ellátás Képviselő: Gaszperné Román Margit tankerületi igazgató +36 (42) 795-315 Sorszám Név Cím Státusz 001 4400 Nyíregyháza, Széchenyi utca 29-37. 003 Nyíregyházi Zrínyi Ilona Gimnázium és Kollégium Tiszavasvári Úti Telephelye 4400 Nyíregyháza, Tiszavasvári út 12. 002 Zrínyi Ilona Gimnázium és Kollégium 4400 Nyíregyháza, Széchenyi utca 35-37. Megszűnt

August 22, 2022