Anikó és Pisti Nagyon köszönjük a lehetőséget, hogy ilyen csodálatos, szép, ízléses vendégházban pihenhettünk. Látszik, hogy szíveteket is bele tettétek. Lehet érezni, hogy itt tényleg várnak ránk. Dobos család Gyönyörűen felújított, minden igényt kielégítő, nagyszerűen felszerelt ház. Csodálatosan tiszta, és a házhoz illően, ízlésesen berendezett. Nagyszerű hétvégét tölthettünk itt! Köszönjük a vendéglátóinknak. Horváth Zoltán Az utóbbi években messze a legjobb felszereltségű és legkényelmesebb hely, ahol jártunk. Igényes, tiszta, nagyon kedves vendéglátóval és páratlan kerttel. Csend van, nyugalom és 5 perc sétával elérhető a Barlangfürdő. Biztosan visszatérünk még ide. Imádjuk!

Bodza vendégház (Demjén) - szallas.hu

Az apartmanok nem dohányzóak, kisállatot nem fogadunk. Érkezés: 14:00 órától Távozás: 10:00 óráig Az apartmanok minimum 2 éjszakára foglalhatók. (a kiemelt időszakokban ez változhat) Vendégházunkban előzetes egyeztetés után, 30% előleg fizetésével foglalhatnak apartmant. A foglalás átruházható, vagy a 14 nappal az érkezés dátuma előtt ingyenesen lemondható. Kiemelt időszakok: Nyári szünet június 15-től augusztus 31-ig, Ünnepek, hosszú hétvégék, Tavaszi, őszi, téli iskolai szünetek. SZÉP-kártya elfogadás! (OTP, MKB, K&H) Tájékoztatjuk kedves Vendégeinket, hogy a SZÉP-kártyával fizetett előlegeket a visszaélések elkerülése érdekében nem áll módunkban visszafizetni. A SZÉP-kártyák felhasználásáról szóló kormányrendelet értelmében a SZÉP-kártyákról felhasznált összegek készpénzre, egyéb készpénzt helyettesítő fizetőeszközre nem válthatóak át. Ez esetben az utazás időpontjának módosítását tudjuk felajánlani Önöknek. Foglalásukkal a fentiek tudomásul vételét jelzik. Megértésüket köszönjük! Apartmanok Tv, wifi Légkondicionáló Felszerelt konyha (indukciós főzőlap, mikró, kenyérpirító, vízforraló, kotyogós kávéfőző stb. )

Zebegény

demjén bodza vendégház szeged

Mátraszentimre

demjén bodza vendégház mátraszentimre

Bodza Vendégház - Demjén

A Termál Völgy távolsága 100 m a Borostyán Vendégháztól. 2 perces sétával elérhető a Cascade Barlangfürdő bejárata, mely szemben, az út másik oldalán van. Az épületet jelentős mértékben felújítottuk, és 2018. nyarán nyitottunk meg. A vendégház épületében 3 teljesen különálló, az udvarról külön bejárattal nyíló apartmant alakítottunk ki, melyek saját konyhával és fürdőszobával rendelkeznek. Területük 40-50 m2 közötti, tehát kisebb lakás méretűek és tágas életteret nyújtanak a pihenés és nyaralás idején. Teljesen újak a bútorok, berendezések és az eszközök. A kialakításnál célunk az volt, hogy akár 4-6 fő részére is jól felszerelt igényes szállásokat hozzunk létre. Őrzünk egy titkot. Nem pusztán a vízét, a levegőét – hanem valami sokkal többét. Szépet látni és hallani ma már nem kivételes dolog, de megtudni valami titkot… az sokkal több mint, amit bárki elképzelhet. Miért érdemes a Cascade hoteljébe, vagy fürdőibe jönni? A vendég, ki nálunk jár, másképp látja a világot utána… Mert megsúgjuk a természet titkát… Dézsafürdő vendégházunk Demjén községben található, kényelmes pihenést és kikapcsolódást nyújtva 6 fő számápozó teraszunkon kapott helyet, 8 személyes fűthető dézsafürdőnk, mely az év bármely szakában használható.

Bodza Vendégház - Apartmanház, Demjén – 2022 legfrissebb árai

A felújított, kibővített házban jelenleg 3 jól felszerelt apartmanban fogadjuk a vendégeket. Az apartmanok családi, vagy összeszokott baráti társaság üdülésére, pihenésére alkalmasak. Az apartmanok 4 személyesek, 2+2 fő részére pótágyazhatóak. TV és internet szolgálja a vendégek kényelmét. Minden apartmanban zuhanyfülkés fürdőszoba található WC-vel és kézmosóval, a belföldi szálláshelyek elvárásának megfelelő minőségben. A mini konyha a szükséges konyhai eszközökkel felszerelt (hűtő, mikró, kenyérpirító, elektromos főzőlap, vízforraló, mosogató, edények, stb. ) A szállás gyerek- és bababarát, etetőszékkel, hordozható utazóággyal. Ellátás Az üdülő önellátó. Étkezési lehetőségek: Korona Borház 2 km. Napraforgó Vendéglő 200 m. A közeli Egerszalókon több kisebb-nagyobb étterem is várja a vendégeket. A demjéni fürdőben önkiszolgáló étterem található. Szolgáltatások Grillezőhely, ingyenes Internet hozzáférés, játszótér, gyermekjátszó, nemdohányzó szobák, önálló vendégház, saját kert, teakonyha, TV a szobában, zárt parkoló, zuhanyozós szobák, bababarát.

Aggtelek

22-ig Hunguest Hotel Palota Lillafüred 78. 121 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval Tavaszváró 2022. 05. 30-ig 54. 990 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval Bodza Vendégház Demjén vélemények Kiváló 2020. augusztus 23. a párjával járt itt Idén augusztusban nyolcadszor voltunk a feleségemmel itt a Bodza Vendégházban. Gondolom, a szám magáért beszél. Tulajdonosváltás volt ugyan, de ez semmit sem változtatott azon a tényen, hogy jövő augusztusban is ide szeretnénk jönni. Már a korábbi években is tettem itt, ezen a fórumon említést erről a vendégházról, véleményem azóta sem változott. 5 Személyzet 5 Tisztaság 5 Ár / érték arány 5 Kényelem 5 Szolgáltatások 5 Étkezés 5 Elhelyezkedés Milyennek találod ezt az értékelést? Hasznos Vicces Tartalmas Érdekes Kiváló 2019. augusztus 19. a párjával járt itt Hetedszerre is megint ide jöttünk a feleségemmel két hétre pihenni, ha lehet, jövőre is ide jövünk, mert a mi igényeinket maximálisan kielégíti az itteni szolgáltatás. Nem véletlen, hogy 2012 óta minden évben ide jövünk.

A saját megítélés alapján módosíthatja, törölheti vagy egyéb módon megváltoztathatja ezeket az irányelveket.

demjén bodza vendégház kismaros

Bejelentkezés » Elfelejtett jelszó Hírlevél Értesüljön elsőként a szálláshelyek akciós ajánlatairól, és vegyen részt ingyenes nyereményjátékunkban! Szállás jellege: vendégház Demjén ( Észak-Magyarország > Heves) Web: A Bodza Vendégház Demjénben, a Laskó patak völgyében, közel a demjéni gyógyfürdőhöz, a főutcán várja a pihenni vágyókat. A közkedvelt meleg vizes fürdőt 2-3 perces sétával érhetik el. A fürdőben aqua park áll a szórakozni vágyók rendelkezésére, valamint gyógyászati kezeléseket is igénybe vehetnek a rászorulók. Az akácossal tarkított domb lábánál a hatalmas parkosított udvarban sokféle szolgáltatás található. Az udvaron kerti székeken, napozóágyakon pihenhetnek. Bográcsozási, nyársalási lehetőség, lengőteke. A gyerekeknek hintával, mászókával felszerelt játszótér áll rendelkezésére. A biztonságos parkolás 4 gépkocsi részére lehetséges. Ha családi nyaralást tervez belföldön, kérjük, hogy vegye figyelembe Demjénben a Bodza Vendégház kínálatát! Árak, foglalás » A Bodza Vendégházat egy tornácos parasztházból alakítottuk ki.

  • Asus Garanciális Szervíz Budapest — Hp Nyomtató Szervíz Budapest
  • Fogzásra | Kismamablog
  • Eladó hétvégi ház zalaegerszeg
  • Linkin park póló
  • Bodza vendégház (Demjén) - szallas.hu
  • Demjén bodza vendégház villány
  • Meddig érvényes a védettségi igazolvány? Nem mindegy, hogy oltották vagy átesett a fertőzésen - Hírnavigátor
  • Bodza Vendégház ¤ SZÉP Kártya elfogadóhely Demjén
  • Budapest fotózás helyszínek gyerekeknek
  • Bodza Vendégház Demjén - Hovamenjek.hu
  • Shelly 1 bekötése 2021
  1. Samsung laptop alaplap
  2. Ady endre utca
  3. Középszintű biológia érettségi feladatok témakörök szerint a vilag
  4. Kerti munka székesfehérvár 14
  5. 4 mm lemez árak nav
  6. Paprika levél pöndörödés
  7. Dr egri réka orlando
  8. Igazi bécsi szelet kodfeltoeltes
  9. Béres retard c vitamin cink filmtabletta anak
  10. Otp internetbank szerződés gépjármű
  11. Maurer gép kft
  12. Szent györgy cottage photos
  13. Budapest rooftop cinema
August 12, 2022