A C és D vitamin, együtt hatékonyabban erősítheti meg az immunrendszert, segíthet elkerülni a fertőzéseket, illetve gyorsabb gyógyulást biztosít.

Béres Egészségtár RETARD C-vitamin + Cink filmtabletta 30db mindössze 1210 Ft-ért az Egészségboltban!

Az antioxidáns hatású C-vitamin és Cink kombinációja hozzájárul a szervezetben zajló káros oxidatív folyamatok gátlásához. 30 db-os tabletta; Béres termék a káros oxidatív folyamatok gátlásához, az immunrendszerért. A Retard C-vitamin + Cink filmtabletta magas hatóanyag-tartalmú, 600 mg C-vitamint és 15 mg cinket tartalmazó komplex készítmény. Speciális összetétele révén lehetővé teszi, hogy a C-vitamin fokozatosan szabaduljon fel a szervezetben. A C-vitamin és a Cink antioxidáns hatásuknál fogva hozzájárulnak a szervezetben zajló káros oxidatív folyamatok gátlásához, így az immunrendszer megfelelő működéséhez. további információk... Ajáljuk: egyoldalú, vitaminhiányos táplálkozás esetén, fokozott C-vitamin szükséglet idején, dohányzás, passzív dohányzás esetén, fogamzásgátló tabletta szedése esetén, betegségeket követő felépülés időszakában, kimerültség, tavaszi fáradtság, gyengeség, jelentős fizikai igénybevétel esetén. Általános tudnivalók A termékleírásban szereplő információkért felelőséget nem tudunk vállalni, mert az a forgalmazó vagy a gyártó által biztosított leírás alapján készítettük.

Béres Egészségtár - Retard C-vitamin + Cink filmtabletta

Az antioxidáns hatású C-vitamin és Cink kombinációja hozzájárulhat a szervezetben zajló káros oxidatív folyamatok gátlásához, így az immunrendszer megfelelő működéséhez. A termék már nem rendelhető! 9 990 Ft felett ingyenes szállítás » Termékleírás A RETARD C-vitamin + Cink filmtabletta magas hatóanyag-tartalmú, 600 mg C-vitamint és 15 mg cinket tartalmazó komplex készítmény. Speciális összetétele révén lehetővé teszi, hogy a C-vitamin fokozatosan szabaduljon fel a szervezetben. A C-vitamin és a Cink antioxidáns hatásuknál fogva hozzájárulhatnak a szervezetben zajló káros oxidatív folyamatok gátlásához, így az immunrendszer megfelelő működéséhez. Mikor ajánlott a készítmény szedése? - Egyoldalú, vitaminhiányos táplálkozás esetén, - Fokozott C-vitamin szükséglet idején, - Dohányzás, passzív dohányzás esetén, - Fogamzásgátló tabletta szedése esetén, - Betegségeket követő felépülés időszakában, - Kimerültség, tavaszi fáradtság, gyengeség, jelentős fizikai igénybevétel esetén. Adagolás: Felnőtteknek naponta 1 filmtabletta Tájékoztatás Az étrend-kiegészítők élelmiszereknek minősülnek és bár kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni.

Béres C Max 1500 mg RETARD filmtabletta csipkebogyó kivonattal + 3000 NE D3-vitamin

Áraink minden esetben bruttó árak, 27% ÁFÁ-t tartalmaznak.

Béres C-vitamin 1000 mg retard csipkebogyó kivonattal + 2000NE D3-vitamin filmtabletta (90x) - Mpatika.hu

Az étrendkiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrendkiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb. ) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrendkiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelem Az étrendkiegészítők és a különleges táplálkozási célú élelmiszerek nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére vagy megelőzésére. Az étrendkiegészítők és a különleges táplálkozási célú élelmiszerek is csupán élelmiszerek, és semmiképpen nem helyettesítik a kiegyensúlyozott változatos étrendet. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt is vegyék figyelembe!

Vásárlás: BÉRES Retard C-vitamin+ Cink filmtabletta Táplálékkiegészítő árak összehasonlítása, Retard C vitamin Cink filmtabletta boltok

Béres Egészségtár Retard C-vitamin+Cink filmtabletta 60db - Egyéb étrend-kiegészítők

C-vitamin szerepe A C-vitamin képes arra, hogy megsemmisítse a fölösleges vérzsiradékot, illetve elősegíti a májban képződő koleszterin epesavakká való átalakulását. Védi a szív- és érrendszert, mivel az egyik legerősebb antioxidáns. A C-vitamin gátolja a nitrozaminok keletkezését, melyek jelentős szerepet játszanak a rákos sejtek kialakulásában és növekedésében. Ezen kívül a C-vitamin segítséget nyújt a hemoglobin és a vörös vérsejtek képződésében a csontvelőben, illetve rendkívül fontos szerepe van az anémia megelőzésében, és gyógyításában. Végül de nem utolsó sorban a C-vitamin immunerősítő és különféle allergiák kezelésében is bizonyítottan hatásos eredményeket ért el. Gyártó honlapja: Béres Gyógyszertár Zrt. Olvassa el legújabb híreinket Natur Tanya Női egyensúly komplex a hormonális egyensúlyhoz, a termékenység fokozásához! 2022. január 26. 10:26, szerda A Natur Tanya Női egyensúly komplex készítményben 8 fajta célzott és szinergista összetevő koncentrálódik, amelyek segítik a hormonális szabályzást, a termékenység fenntartását.

Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelem Az étrendkiegészítők és a különleges táplálkozási célú élelmiszerek nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére vagy megelőzésére. Az étrendkiegészítők és a különleges táplálkozási célú élelmiszerek is csupán élelmiszerek, és semmiképpen nem helyettesítik a kiegyensúlyozott változatos étrendet. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt is vegyék figyelembe! Áraink minden esetben bruttó árak, 27% ÁFÁ-t tartalmaznak.

Készletkisöprés most különösen megéri Leírás Vélemények Termékleírás A Béres C-vitamin 1000 mg retard csipkebogyó kivonattal + 2000NE D3-vitamin filmtablettában (étrend-kiegészítő készítmény) található C-vitamin hozzájárul az immunrendszer és az idegrendszer megfelelő működéséhez, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, valamint a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokhoz. Továbbá antioxidáns hatású anyag, mely hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez. A D-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez és az egészséges izomfunkció fenntartásához. A D-vitamin szerepet játszik a sejtosztódásban. Mikor ajánlott a készítmény szedése? egyoldalú, vitaminhiányos táplálkozás esetén, fokozott C- és D-vitamin szükséglet idején, betegségeket követő felépülés időszakában, fáradtság és kifáradás, jelentős fizikai igénybevétel esetén. Hatóanyag-tartalom: Hatóanyagok mennyisége 1 filmtablettában Napi beviteli referenciaérték százaléka C-vitamin 1000 mg 1250% D 3 -vitamin 50 μg (2000 NE) 1000% Csipkebogyó (Rosa canina) száraz kivonat* 25 mg – * drog:extraktum arány 2:1 Tápérték: 1 filmtabletta tartalma: energiatartalom 17, 6 kJ (4, 13 kcal), zsír 0, 024 g (ebből telített zsírsav 0, 023 g), szénhidrát 0, 030 g (ebből cukor 0, 012 g), rost 0, 27 g, fehérje 0, 008 g, só 0 g. Adagolás: Felnőtteknek naponta 1 filmtabletta, amit javasolt bő folyadékkal bevenni.

  • Vásárlás: BÉRES Retard C-vitamin+ Cink filmtabletta Táplálékkiegészítő árak összehasonlítása, Retard C vitamin Cink filmtabletta boltok
  • Vásárlás: BÉRES Retard C-vitamin + Cink - 30db Táplálékkiegészítő árak összehasonlítása, Retard C vitamin Cink 30 db boltok
  • Béres Retard C-vitamin + Cink filmtabletta 30db - Egészségpláza Budapest
  • Beach fesztivál 2019 download
  • A metszet b 2
  • Béres C Komplex C-vitamin 1000mg + D3+Cink filmtabletta – 50db - BioNagyker webáruház
  • BÉRES Egészségtár Retard C-vitamin + Cink filmtabletta (Étrend-kiegészítő készítmény)
  1. Új mosógép büdös rua da
  2. Bireg regisztrációs felület
  3. My hero academia manga magyarul
  4. Legjobb stephen king könyvek
  5. Hírös grill étterem és panzió
  6. Jubileumi tisza cipő
  7. Kocsonya meddig áll el hotel en francés
  8. Louis tomlinson testvérek online
August 12, 2022