A bőséges vállpárnának köszönhetően kényelmesen cipelhetők a nehezebb terhek is, az átszellőző felépítés miatt azonban ez nem kell, hogy izzadtsággal járjon együtt.

  1. Romantikus netflix filmek ingyen
  2. Asus ROG Nomad 17"" notebook hátizsák, fekete - Laptop hátizsákok - árak, akciók, vásárlás olcsón - Vatera.hu
  3. ASUS ROG Nomad V2 laptop táska vásárlás, olcsó ASUS ROG Nomad V2 notebook táska árak, akciók
  4. ASUS BAG 15" BP1505 ROG ARCHER BACKPACK - fekete (BP1505_ROG_ARCHER_BACKPACK/15//BK/6_IN_1) | hátizsák > 15" - 16" | notebook kiegészítők | mysoft.hu
  5. ASUS ROG Nomad V2.0 notebook hátizsák -

Romantikus netflix filmek ingyen

Asus ROG Nomad 17"" notebook hátizsák, fekete - Laptop hátizsákok - árak, akciók, vásárlás olcsón - Vatera.hu

  • Szekér zoltán mr
  • Android frissítés samsung 4
  • Egyszerű kérdések, fontos válaszok az aranyérbetegségről (x) | 24.hu
  • NATO: Most már szólni kell a szomszéd országnak, ha bomba száguld feléjük. Eddig nem így volt? - kulfold.ma.hu
  • Halálosabb iramban 9 letöltés 2020
  • Női siltes sapka
  • Renault traffic tetőcsomagtartó 2000
  • Autizmus képzés 2020 film
  • Pizza rendelés tatabánya
  • XVII. kerület - Rákosmente | Ilex Borászati Szaküzlet
  • E card lekérdezése
  • Dr. Kelen Stria krém narancsbőr ellen

ASUS ROG Nomad V2 laptop táska vásárlás, olcsó ASUS ROG Nomad V2 notebook táska árak, akciók

Keresés a leírásban is Csak aukciók Csak fixáras termékek Az elmúlt órában indultak A következő lejárók A termék külföldről érkezik: 1. oldal / 8 összesen 1 2 3 4 5... 10 12 5 7 Mi a véleményed a keresésed találatairól? Mit gondolsz, mi az, amitől jobb lehetne? Kapcsolódó top 10 keresés és márka E-mail értesítőt is kérek: Újraindított aukciók is:

ASUS BAG 15" BP1505 ROG ARCHER BACKPACK - fekete (BP1505_ROG_ARCHER_BACKPACK/15//BK/6_IN_1) | hátizsák > 15" - 16" | notebook kiegészítők | mysoft.hu

Több felcímkézett, könnyen használható zseb. HeadsetbillentyűzetODDAdapterKameraUSB- kábelEgérA jól szellőző hátpárna és a zsebek garantálják a kényelmet és az eszközök védelmét. Médiazseb Nem kell kínlódni többet a médialejátszóval: külön zsebet kapott. Levehető karabineres kulcstartóKipárnázott, ergonomikus hátrész A jól szellőző hátpárna garantálja a hűvös, kényelmes hordást hosszabb úton is. Így is ismerheti: ROG Nomad V 2, ROGNomadV2 Galéria Vélemények Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.

ASUS ROG Nomad V2.0 notebook hátizsák -

Ezt a terméket egyik partnerünk sem forgalmazza. Kérjük, válasszon az alábbi termékek közül! Legutolsó ismert ár (2017. 04. 11. ): 44 900 Ft Termékleírás Utazás játszani – kényelmetlenség nélkülA hátizsák egyes elemei a gladiátorok sisakjait tükrözik, jelezve az erőt és dicsőséget. A belső felfüggesztési rendszer védi az aká 17 hüvelykes noteszgépet, a kipárnázott rekeszekben pedig minden extra elfér. A jól szellőző hátpárna garantálja a hűvös, kényelmes hordást hosszabb úton is. A könnyű, tartós, vízálló 1680D "ballisztikus nylon megvédi és szárazon tartja az értékes holmit. Leválasztható karabineres kulcstartó. A ROG Nomad egy kifejezetten a játékosok számára tervezett hátizsák. A könnyű, strapabíró, mégis elegáns Nomaddal egy akár 17 hüvelykes noteszgép is kényelmesen és elegánsan hordozható; az értékes tartalom védelméről pedig belső felfüggesztések gondoskodnak. A bőséges vállpárnának köszönhetően kényelmesen cipelhetők a nehezebb terhek is, az átszellőző felépítés miatt azonban ez nem kell, hogy izzadtsággal járjon együtt.

Összetevők Konfigurálás Termékleírás Átvételi lehetőségek Értékelés Vélemények Fizikai jellemzők: Formátum: Hátizsák Alap szín: Fekete Egyéb szín: Piros Anyag: nylon Párnázott belső: Igen Extra első zseb: Igen Magasság (max. ): 510, 0 mm Szélesség (max. ): 185, 0 mm Mélység (max. ): 350, 00 mm Utazás játszani – kényelmetlenség nélkül A hátizsák egyes elemei a gladiátorok sisakjait tükrözik, jelezve az erőt és dicsőséget. A belső felfüggesztési rendszer védi az aká 17 hüvelykes noteszgépet, a kipárnázott rekeszekben pedig minden extra elfér. A jól szellőző hátpárna garantálja a hűvös, kényelmes hordást hosszabb úton is. A könnyű, tartós, vízálló 1680D „ballisztikus” nylon megvédi és szárazon tartja az értékes holmit. Leválasztható karabineres kulcstartó. A ROG Nomad egy kifejezetten a játékosok számára tervezett hátizsák. A könnyű, strapabíró, mégis elegáns Nomaddal egy akár 17 hüvelykes noteszgép is kényelmesen és elegánsan hordozható; az értékes tartalom védelméről pedig belső felfüggesztések gondoskodnak.

Ügyfélszolgálat nyitvatartása: H-P: 9:30 - 17:30 | SZ-V: ZÁRVA Tel. : 06 (1) 424-99-44 Cím: 1131 Budapest, Reitter Ferenc u. 177. Web: E-mail: ASUS BAG 15" BP1505 ROG ARCHER BACKPACK - fekete (BP1505_ROG_ARCHER_BACKPACK/15//BK/6_IN_1) Bruttó ár: 34 000 Ft Nettó ár: 26 772 Ft Leírás: Garancia fogyasztók részére: 1 év kötelező jótállás (gyártó által biztosított szervizgarancia) Garancia nem fogyasztók részére: 1 év gyártó által biztosított szervizgarancia Adatlap frissítve: 2022. 03. 23. 7:53:22 mysoft azonosító: 10-2242435 Az adatok tájékoztató jellegűek!

August 12, 2022