Hegesztés és toldás mentes, 3db pánt. 200cm-es dézsához Ára: 150 000 Ft Akril üvegszálas dézsa szigetelés Teljes körű hőtartó szigetelés Ára: 140 000 Ft KÉNYELMI és SZÓRAKOZTATÓ KIEGÉSZÍTŐK Tegye kényelmesebbé dézsáját! Válasszon víztisztító berendezést, és a megfelelő keringetésnek és szűrésnek köszönhetően, kristály tisztán marad a fürdő vize. Az elektromos fűtés, beépített víztisztítót is tartalmaz! Teremtsen pihentető hangulatot, szórakoztató kiegészítőkkel! Dézsa elektromos fűtés 3 - 12 KW, beépített víztisztítóval Titán 3 - 12 KW elektromos patron, hőálló műanyag borítással, nagy teljesítményű vízszűrő berendezés, vezérlő elektronika 3 fázisú hálózaton (3 x 16A) működő életvédelmi relének kell lennie. A bekötést helyi villanyszerelő végezze! Ára: 530 000 Ft Dézsa víztisztító berendezés 3-8m3/h teljesítménnyel, gégecsővel, átvezető csonkokkal. A vízforgatás a tiszta víz alapkövetelménye. Így terül szét a kezelt víz a dézsa teljes területére. Ez segít, hogy a kórokozók kitisztuljanak a dézsából.

Fürdőszobába

Dézsa Higiénikus, könnyen takarítható, ergonomikus kialakításának köszönhetően gyorsan felfűthető, 7 x szövött üvegszál dézsatestnek köszönhetően extrém hosszú élettartamú. 3 féle méret, 3 féle fűtési mód, 3 belső szín, számtalan külső színből választhat, kiegészítőinkkel egyedivé teheti dézsáját. Okostelefonról vezérelt elektromos fűtés, víz tisztítóval, só bontóval, led világitással, beépített JET rendszerrel? Nálunk Van! 1. Kétszemélyes, ovális akril dézsa Kazán nélkül, vagy külső, fa tüzelésű kazánnal. Több funkciós, ideális pároknak, vagy akik egyedül szeretnék élvezni a dézsafürdőzést, szauna mellett merülőnek is kitűnő! Már Bruttó 860. 000. -Ft-tól! 2. Comfort üvegszálas dézsa 180/200 cm (kb. 4-6 fő) Választható kazántípusok: Rozsdamentes merülő kazánnal Br. 1. 280. - Ft-tól Integrált saválló alsó kazánnal Br. 590. - Ft-tól Külső tengeri alumínium kazánnal Br. 490. - Ft-tól Okostelefonról vezérelhető, 12 Kw Titan elektromos fűtőpatron, víz tisztitóval Br. 720. - Ft-tól 3. Óriás Viking Dézsa 205/226 cm ( 6-8 fő) Választható kazántípusok: Integrált saválló alsó kazánnal Br.

Felkeltettük az érdeklődését? Ha többet szeretne megtudni fürdődézsáinkról, akkor ezen a weblapon böngészve megteheti. Fűtési módok A fa A víz Törölközőtartó Pohártartó Thermotető Létra, lépcső 1. Fűtési módok A forró fürdőzés élményét egy saválló acélból készült, fatüzelésű kályha biztosítja, mely a dézsa belsejébe, a vízbe merítve kerül elhelyezésre. Alsókályhás modellek - Ezeknél a dézsáknál a kályha a dézsa alsó részén kerül elhelyezésre. Így a dézsa teljes méretében élvezhető. A kályhatest egy lábvédő ráccsal van elválasztva, így teljes biztonsággal használhatják a felnőttek és a gyermekek is. A dézsában lévő víz ilyenkor nagyobb felületben érintkezik a kályhával, így gyorsabban felmelegszik, viszont a tűz csak a dézsán kívülről táplálható. Felsőkályhás modellek - Ezeknél a fürdődézsáknál a kályhatest szintén a dézsán belül kerül elhelyezésre, azonban felülről belemerítve. A tűz ilyenkor közvetlenül a vízben ülve táplálható. A biztonságot itt is egy kályhaleválasztó rács garantálja.

Adhatok-e sót a vízhez? Kárt tesz a fűtésben? A homokszűrő miatt nem szükséges só hozzáadása, de lehetséges. Nem tesz kárt sem a szűrőrendszerben, sem a fűtésben. Hogyan működik a homokszűrő? A dézsafürdő vizét folyamatosan keringteti. A szennyeződések lerakodnak a benne lévő homokban, amit használattól függően heti 1-2 alkalommal át kell mosatni. Amennyiben homokkal szállítjuk, azt évente javasolt cserélni. A szűrőt üveggel is meg tudjuk tölteni, ami viszont sokkal tartósabb, akár 10 évig is bírja. Milyen tisztítási, karbantartási feladatokkal kell tervezni? Heti 1-2 alkalommal szükséges a homokszűrő átmosatása illetve a dézsa belsejében található szűrő megtisztítása a szennyeződésektől. Ezekhez nem szükséges a víz leengedése. Kérhetem fatüzelésű kazánnal? Nem, csak elektromos fűtésű dézsát készítünk. Meglévő fatüzelésű dézsa átalakítását, felújítását vállaljátok? Jelenleg sajnos nincs kapacitásunk meglévő dézsa átalakítására vagy felújítására. Milyen időközönként kell cserélni benne a vizet?

Elektromos fűtés 3000W + szivattyú, temperálásra - Üvegszálas dézsafürdő-fürdődézsa

A szűrőrendszernek köszönhetően nem szükséges a víz cseréje. Gyakori használat esetén lassan oldódó klórtabletta adható a vízhez. Ha valamilyen "baleset" történne és mégis szükséges a vízcsere, az alul található leeresztőnek köszönhetően 1-2 óra alatt lecserélhető benne a víz. Fúrt kút vizével is felengedhető? A fúrott kutakból általában zavarosabb víz folyik, ami felengedéskor nem túl szép látvány. A szűrő folyamatos működtetésével 1-2 nap alatt szépen letisztul a víz. Ilyenkor a homokszűrőt akár napi 2x is át lehet mosatni. Mi alapján döntsem el, hogy milyen erősségű fűtés felel meg nekem? 3kW és 12kW között skálázható a fűtés erőssége. A legtöbb esetben bőven elegendő szokott lenni a normál fűtés is, ami a téli hidegben is egy nap alatt felfűti a dézsát. Amennyiben az áramhálózat lehetővé teszi, az erősebb fűtés lerövidíti a felmelegítési időt, érdemes villanyszerelővel egyeztetni a lehetőségekről. Szükséges-e vegyszer hozzáadása a vízhez? Gyakori használat mellett a víz tetején lebegő vegyszeradagolóban javasolt lassan oldódó klórtabletta használata, heti 1-2 tabletta bőven elegendő.

Medenceépítés Nem bajlódna a saját kivitelezéssel? Medenceépítés terén magas szakmai felkészültséggel, innovatív eljárásokkal állunk a leendő medencetulajdonosok- és a medencekorszerűsítési elképzeléssel hozzánk forduló ügyfeleink rendelkezésére. Medencéink minden esetben profi vízgépészeti berendezésekkel, XXI. századi gépészeti megoldásokkal, kifogástalanul és gyönyörűen kerülnek telepítésre, akár medencefedéssel együtt is. Tekintse meg épített-medence referenciamunkáinkat, vagy kérje díjmentes ajánlatunkat elképzeléseihez!

Vélemények

Annak érdekében, hogy dézsája valóban fantasztikus élményt nyújtson minden fürdőzés alkalmával, tekintse meg fürdődézsa - dézsafürdő kiegészítőinket. Kazán, tető, kényelmi és szórakoztató berendezések széles választékát kínáljuk. Válasszon, hasznos és praktikus tartozékok közül, hogy minél jobban kiszolgálja kényelmét a dézsafürdője. DÉZSA TETŐK A dézsa elengedhetetlen része. A tetőnek köszönhetően melegen és tisztán tarthatjuk a fürdővizet.

A dézsák alakja lehet kerek és ovális. Mindkét modell alkalmas családi és nagyobb baráti összejövetelekre, hiszen kisebb és nagyobb férőhelyű modelljeink közül kiválaszthatja az Önnek legmegfelelőbbet. 3. A víz A szabadtéri fürdődézsát fel lehet tölteni egy hétköznapi kerti tömlővel, ami igénybe vesz néhány órát attól függően, hogy mekkora az Ön fürdődézsájának kapacitása, és maga a kerti tömlő. Lehet egy külön tömlővel, amit egy nagyobb kapacitású rendszer kezel, ez csökkentheti a feltöltési időt. A víz akár származhat kútból is természetesen. Annak érdekében, hogy a víz a külső szennyeződésektől tiszta legyen, érdemes néhány fürdőzés alkalmával kicserélni a vizet. Ha azonban hosszabb ideig kívánja a vizet megtartani a dézsában, akkor javasolt valamilyen szűrő vagy vegyi fertőtlenítő anyag használata. A fürdődézsák ürítése Alsó kifolyós, dugós - a fadézsa alján egy leeresztő dugó van elhelyezve, Oldalsó kifolyású, csapos - a dézsa oldalán van elhelyezve egy csap, melyhez tetszés szerint tömlő csatlakoztatható, így lehet a vizet kiengedni egy esővízgyűjtőbe, vagy egy kisebb gödörbe.

  • Technikai információk | Cikkek
  • Fürdődézsa - dézsafürdő kiegészítő, kazán│Északi Dézsa
  • Elektromos medencefűtés
  • Dézsa elektromos fűtés napelemmel
  1. Varga judit ördög ügyvédje
  2. Hbo go lejátszási hiba 5.1 episode
  3. Amatőr rádió eladó kia ac kombi
  4. Szakál metal autóalkatrész
  5. Kajdi csaba modellügynökség
  6. Naturland lázcsillapító kúp
  7. Csontos zoltán netpincér telefonszám
  8. Téglalap kerülete területe
  9. Mikor szűnik meg az óraátállítás 2017
  10. Kia suv modellek e
  11. Bmw e36 motor eladó price
  12. Mint németül rejtvény online
  13. Az alkohol lebomlása a szervezetben
August 12, 2022