2011-09-29 Film Az Atom Egoyan rendezte Chloe című amerikai-kanadai-francia thrillert 2011 áprilisában mutatták be a hazai mozik. A film a 2003-ba készült Nathelie című francia alkotás remake-je, melyben a címszerepet Emmanuelle Béart alakította Anne Fontaine filmjében. A történetben a sikeres nőgyógyászként dolgozó, középkorú Catherine (Julianne Moore) arra kezd gyanakodni, hogy férje, a diáklányok körében nagy népszerűségnek örvendő professzor, David (Liam Neeson) megcsalja őt. Annak érdekében, hogy kiderítse mi is az igazság, megbízza a gyönyörű luxus prosti Chloe-t (Amanda Seyfried) férje elcsábításával. Az együttlétekről aztán részletes beszámolókat kér tőle. Chloe azonban nem egy egyszerű utcalány, hanem igazi profi, a szó minden értelmében: egyszerre csábító nő, megértő lelki társ, ha kell, akkor odaadó barátnő, és persze mindenekelőtt a vágy egyszerű tárgya, a bukott angyal, vagy a vígasztalára szoruló kislány. Amanda Seyfried elég meggyőző a bonyolult szerepben, jó játssza el, hogy a férj és a feleség azt lásson benne, akit csak akar, az illúzió mestere a szerelemben is.

Chloe - A kísértés iskolája

előzmény: Karin (#2) 2011-02-22 21:28:28 manuva (4) #9 Köszi. előzmény: Zalaba Ferenc (#8) Igen. előzmény: manuva (#6) 2011-02-21 14:35:47 dézi #7 jó ez a film, Atom Egoyantól még nem láttam rossz filmet... Amanda Seyfried pedig szerintem fantasztikus benne, nem láttam még másban, de kíváncsivá tett. (főként miatta adtam 5-öst, meg a sztori miatt. ) 2011-02-21 13:36:34 #6 Mozibemutató? előzmény: Zalaba Ferenc (#5) Magyra cím: Chloe - A kísértés iskolája Hazai bemutató: 2011. április 28. Chloe: Eleinte érdekes volt a film aztán át ment egy szokásos számomra röhejes szerelmi történetbe majd a végén ezt megfejelték egy hitetlen gyors műfai csavarral és fordulattal. A kisebb meglepetésnek szánt fordulat se volt meglepi nekem, mivel a férjet alig mutatták a film alatt csak az elején és a végén így nem volt könnyű kitalálni a dolgot. A filmet leginkább a jó színészi játék menti meg, Neeon, Moore, és Amanda Seyfried is nagyon jól hozza a karakterét. A filmzene is hatásos, de a rendezés módja (lassú vontatott és gyenge vágással) és a kevert műfajú (dráma-szerelmi történet-thriller) sztori nekem nem jött be.

Hogy mindez produceri nyomásra történik-e, vagy Egoyannak csak ennyire futja, ha más forgatókönyvéből kell dolgoznia: egyre megy. A végeredmény így is, úgy is bosszantó. Cím: Chloe - A kísértés iskolája, Rendező: Atom Egoyan, Forgatókönyvíró: Erin Cressida Wilson, Zeneszerző: Mychael Danna, Operatőr: Paul Sarossy, Vágó: Susan Shipton, Szereplők: Liam Neeson, Amanda Seyfried, Julianne Moore, Max Thieriot, Meghan Heffern

Filmadatlap: Chloe - A kísértés iskolája - Moziplussz.hu

Hamarosan jelentkezek Amanda egy másik filmjével, A lány és a farkassal. Abban cikkben megpróbálom majd összefoglalni, mindazt amit Amanda az elmúlt években alakított. Amanda legújabb filmjével, a Lopott idővel Loretta fog jelentkezni. Ennek nem az az oka, hogy én már nem kedvelem Amandát, mindössze ő előbb nézte meg a filmet.

Atom Egoyan művészi remake-be vágja a fejszéjét, mellyel öngólt ugyan nem rúg, cserébe túl nagyot sem alkot. A francia Natalie -ből amerikai-kanadai-francia Chloe lett, magyarul pedig ismét szörnyülködhetünk a feleslegesen magyarázó cím fordítás miatt. Véleményed van a cikkről vagy a filmről? Írd meg nekünk kommentben! Egy sikeres, középkorú asszony, Catherine (Julianne Moore) gyanakodni kezd, hogy a diáklányokkal körbevett férje (Liam Neeson) megcsalja. Hogy kiderítse az igazságot, megbíz egy call-girl-t (ismertebb nevét elit prostit) emberének elcsábításával. A találkozókról szóló érzékletes beszámolók alatt Catherine azonban egészen máshoz kerül közel, mint azt gondolta volna, előre nem látott veszélyt szabadítva családjára. A sztori közepesen érdekes, izgalmasnak még a legvadabb jelenetekben sem titulálnám. Némi magyarázatot szolgáltat erre a tény, hogy Egoyan művészi indíttatással nyúl a témához, ám akarva-akaratlanul belefut a thriller elemekbe. Filmje ennek eredményeképp mindkét kategóriából kilóg, erősen középszerű irányba tolódik.
  1. Chloe - a kísértés iskolája
  2. Chloe – A kísértés iskolája | LifePress
  3. Chloe - A kísértés iskolája – kultúra.hu
  4. Chloe - A kísértés iskolája magyar bemutató - YouTube
  5. [UEF] 1080p Chloe - A kísértés iskolája 2009 Teljes Film youtube Magyarul - Fdet none

kívánság ez a cikk segít. Ne felejtsd el távozni egy megjegyzést és adjon a legjobbakat|kifejezetten|szellőző|nyilvánosságra hozni|hirdetni|felfedni|nyilvánosságra hozni|terjeszteni|terjeszteni|mondni|bejelenteni|sugárzni}, miután meglátogatta ezt a weboldalt.

  1. Regisztrált villanyszerelő képzés
  2. Popcorn ízesítő por
  3. Zichyújfalu eladó ház hajdúszoboszló
  4. Adidas férfi cipő deichmann women
  5. Dredd bíró videa
  6. Apple tv app lg webos
  7. Metro vásárlás kártya nélkül
  8. Meghan markle szülei neve
  9. Nagymama konyhája sopron menu.htm
  10. Zöldség ültetés ládába
  11. Négyzet átló számítás
  12. Felni méretek autótípusonként
  13. 4 mm lemez árak budapest
  14. Film café mai műsor
  15. Skoda kulcs elemcsere
  16. Piktor festék székesfehérvár
  17. Mediterran étterem balatonfoldvar
August 15, 2022