E-számla Töltse le elektronikus számláját gyorsan és egyszerűen. Törzsvásárló Használja ki Ön is a Praktiker Plusz Törzsvásárlói Programunk előnyeit! Fogyasztóbarát Fogyasztói jogról közérthetően. Rajzos tájékoztató az Ön jogairól! © Praktiker Áruházak 1998-2022.

Memoria-hab - Matrac webáruház

A párna töltete memóriahab. Lehúzható, mosható, cipzáras huzattal. Pihentető alvást biztosít, mert felveszi a test formáját. Nyak- és hátfájás esetén nagyon jó szolgálatot tesz. A fotó kedvéért bontottam ki, teljesen új. Feltöltök még egy memóriahabos párnát, annak a huzata Aloe Verás. Méretre és töltetre ugyanez. Ha esetleg két darab kellene. Egyben is postázok!

Egyik oldalon a lágy de nagy sűrűségű memory foam nyújtja a kiváló anatómiai alátámasztást a nyaknak és a gerincnek. Más Akciós ár: 21 900 Ft-tól

Hangterápiás memóriahabos párna - Paplanok, párnák - árak, akciók, vásárlás olcsón - TeszVesz.hu

Kérjük, a mezőbe adja meg a helyes értéket is! Üzenet Felhívjuk figyelmét, hogy bejelentése nem minősül reklamáció vagy panaszbejelentésnek és erre az üzenetre választ nem küldünk. Amennyiben panaszt vagy reklamációt szeretne bejelenteni, használja Reklamáció/panaszbejelentő oldalunkat! A funkcióhoz kérjük jelentkezzen be vagy regisztráljon! Regisztráció Először jár nálunk? Kérjük, kattintson az alábbi gombra, majd adja meg a vásárláshoz szükséges adatokat! Egy perc az egész! Miért érdemes regisztrálni nálunk? Rendelésnél a szállítási- és számlázási adatokat kitöltjük Ön helyett Aktuális rendelésének állapotát nyomon követheti Korábbi rendeléseit is áttekintheti Kedvenc, gyakran vásárolt termékeit elmentheti és könnyen megkeresheti Csatlakozhat Törzsvásárlói programunkhoz, és élvezheti annak előnyeit Applikáció Töltse le mobil applikációnkat, vásároljon könnyen és gyorsan bárhonnan. Kérdése van? Ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére! Áruházi átvétel Az Ön által kiválasztott áruházunkban személyesen átveheti megrendelését.
ikea memóriahabos párna nyomtatás

Huzat

ikea memóriahabos párna szett

Ugrás a terméklistára El tudsz képzelni egy olyan nagyszerű éjszakát egy olyan párnával, ami pontosan hozzád illik? Egy emlékező habszivacs párna éppen olyan formát vesz fel, mint a fejed és a nyakad vonala, így a kiváló megtámasztással segít ellazulnod. Gépben mosható huzatuk van, így könnyen tisztán és frissen tarthatod őket. Rendezés és szűrés 4 termék a találatok között

Nyomtatás

ikea memóriahabos párna töltet
  1. Emlékező habszivacs és habszivacs párnák - IKEA
  2. Joshi bharat felesége
  3. Rendezvénysátor bérbeadás
  4. Ikea memóriahabos párna töltet
  5. Végbél viszketés forum.doctissimo.fr
  6. Ikea memóriahabos párna angolul
  7. Ikea memóriahabos párna készítés
  8. Belföld - hírek, cikkek az Indexen
August 12, 2022