Lovardánk területén több hektáros karámrendszer található, ahol lovaink szabadon élvezhetik a munka után kijáró pihenést. SZOLGÁLTATÁSOK ÉLMÉNYLOVAGLÁS A szabadon tartott szarvasmarhák és a velük élő állatok látványa: feledhetetlen. LOVAS EDZÉSEK Lovas edzések 4 évestől 99 éves korig, kezdőtől haladón át a versenyszintig. BELOVAGLÁS Alapelvünk, hogy beszélned sem kell, mert a lovad megmutatja, amit tudsz. MARHA HAJTÁS LÓHÁTON Itt a lehetőség, gyertek el és próbáljátok ki magatokat a cowboyok között. BÉRTARTÁS Biztonságban, festői környezetben, hozzáértő emberek szakértelmével. LÓTENYÉSZTÉS Családunk magas színvonalú állattenyésztéssel foglalkozik generációk óta. LÓKIKÉPZÉS Teljeskörű szakmai felkészültséggel vállaljuk lovak képzését gazdával, vagy anélkül. SZÁLLÁS Ez a hely maga a béke szigete, család barát környezetben, aktív kikapcsolódással. Ajánljuk figyelmébe olyan embereknek, akik az aktív kikapcsolódásra vágynak. Van lehetőség lovagolni, horgászni, túrázni, szabadon grillezni – sütögetni.

Lovarda kereső - 400 lovasiskola, lovas klub, lovas egysület, lovastanya - LOVASOK.HU

  • Használt rotációs kapa fűnyíró adapter eladó
  • Sarok virág minta film
  • Fekete Lovastanya, Kiskunfélegyháza – 2022 legfrissebb árai
  • Fekete lovastanya kiskunfelegyhaza
  • Fekete Lovastanya | Fekete Lovastanya
  • Bartok közt vége
  • Allergia parlagfű evés
  • Dr. Seuss - Könyvei / Bookline - 1. oldal
  • Lidl nyitvatartás heves
  • Xiaomi okosóra gyerekeknek 2018
  • Fali lámpa praktiker
  • Kotelezo terhes vizsgalatok

🚪 9:00 – Kapunyitás 🐂 Team penning: 3 cowboy 3 lóval 30 boci ellen egy játékban, amelynek során 3 kiválasztott bocit kell beterelni az arénában lévő karámba. Gyorsaság, ügyesség és taktika kell ehhez a feladathoz – a szerencse mellett. 🐶 Kutyás bemutató: Jump Agility Kiskunfélegyháza – interaktív agility kutyás bemutató, amiben a végén a gyerekek is részt vehetnek. ♣️ Blackjack: szerintünk a huszonegyezés bikákkal az igazi! A két csapatos játékban a számozást viselő marhákat a huszonegyezés szabályai szerint kell beterelni a karámba. 💦 Vízi rodeo: Bevállalós csaj vagy? Fenn maradsz a bikán a vízben 8 mp-ig? Próbáld ki magad a tóban! Nevezz, ha mersz… 🙂 Nevezési űrlapot a következő linken éred el: 🐎 Reining lovas bemutató: A western lovas stílus "díjlovaglása". A marhák körüli munkák manővereit mutatják be a lovasok, azonban most marha nélkül. Nem performansz jellegű, de különleges műveleteket hajtanak végre, melyek egyik leglátványosabb eleme a csúszómegállás. 🐂 Rodeó sorsolás 🐑 Birkarodeo: Hogyan néz ki a dolog?

A megosztott tartalom legyen a szállással vagy szobákkal kapcsolatos. A leghasznosabb hozzászólás részletes, és segít másoknak a jobb döntéshozatalban. Kérjük, tartózkodjon a személyes, politikai, világnézeti vagy vallási megnyilvánulásoktól. A reklámjellegű tartalmakat eltávolítjuk, továbbá a szolgáltatásaival kapcsolatos ügyeket átirányítjuk vagy a partner-, vagy az ügyfélszolgálatunkhoz. Kérjük, minden nyelven kerülje a káromkodást vagy az azt sugalló, leleményes írásmódokat. Tilos mindennemű gyűlölködő, diszkrimináló, fenyegető, nyíltan szexuális vagy erőszakos tartalmú, törvénytelen tevékenységre buzdító hozzászólás vagy tartalom megosztása. Tartsa tiszteletben mások személyes adatait. A mindent megtesz, hogy elrejtse az e-mail címeket, telefonszámokat, weboldal címeket, közösségi médiás fiókokat és hasonló adatokat. A semmilyen felelősséget vagy kötelezettséget nem vállal a kérdésekért és válaszokért. A közvetítői szerepet tölt be (hitelesítési kötelezettség nélkül), és nem szerzője a hozzászólásoknak és a válaszoknak.

További ajánlatok: Fekete Róbert Ferencné -Pepita ABC gyümölcs, ferencné, abc, fekete, zöldség, vegyiáru, élelmiszer, róbert, pepita 45 Bercsényi utca, Kiskunfélegyháza 6100 Eltávolítás: 4, 00 km Négy Évszak Masszázsszalon- Fekete Ágnes gyógymasszőr évszak, gyógymasszőr, fekete, masszázsszalon, ágnes, szépségszalon, négy 19. Jókai Mór utca, Kiskunfélegyháza 6100 Eltávolítás: 12, 52 km Fekete Macska Söröző +18 fekete, macska, söröző, ital, +18 97 Petőfi utca, Pálmonostora 6112 Eltávolítás: 12, 71 km Dr. Fekete Róbert ortopédus ortopédiai, izületi, ortopédus, vizsgálat, fekete, róbert, fájdalmak, dr 3. Síp utca, Csongrád 6640 Eltávolítás: 19, 87 km Fekete Gólya étterem étterem, fekete, reggeliző, gólya, vendéglő, brunch 50. Borbás, Kecskemét 6000 Eltávolítás: 21, 20 km Bála Butik - Szabicsné Fekete Ágnes használt, butik, fekete, szabicsné, bála, üzlet, ágnes, divat, ruha 39 Zolnay Károly utca, Szentes 6600 Eltávolítás: 29, 03 km Ehhez a bejegyzéshez tartozó keresőszavak: bértartás, fekete, lovaglás, lovarda, lovasoktatás, lovastanya, lovasturisztika, táborok

ADRENALIN, IZGALOM ÉS A TERMÉSZET EREJE! A Fekete Lovastanyán mindezt akár egyszerre megkaphatja az ide látogató!

°FEKETE LOVASTANYA KISKUNFÉLEGYHÁZA (Magyarország) - HUF 33960 ártól | BOOKED

Engedély száma EG19005364 + Több - Kevesebb Szobák és elérhetőség Két hálószobás apartman Fűtés Kandalló Elhelyezkedés Látnivalók Felegyhazi espereskerulet 1. 5 km Kiskunfelegyházai Öreg templom 3. 1 Kiskunfélegyházai városháza 3. 4 Kiskunfélegyháza Petőfi Sándor Emlékház Közlekedés Repülőterek Szeged (qzd) 66. 0 Budapest Liszt Ferenc Nemzetkozi Repuloter (BUD) 113. 9 Foglalhat transzfert, amint befejezi foglalását. Értékelések Már járt ott? Ossza meg velünk a tapasztalatait! Írjon értékelést GYIK Lift elérhető a Fekete Lovastanya apartmanok területén? Sajnos nincs lift a Fekete Lovastanya apartmanok területén. További információért forduljon bizalommal az ingatlan személyzetéhez. A Fekete Lovastanya apartmanok szállásain háziállat megengedett? Nem, a Fekete Lovastanya apartmanok nem háziállatbarátok. Kérjük, lépjen kapcsolatba az ingatlannal a pontos feltételekkel kapcsolatban. Leparkolhatjuk autónkat a Fekete Lovastanya apartmanok közelében? Igen, a Fekete Lovastanya apartmanok vendégei otthagyhatják autójukat az ingyenes parkolóban a helyszínen.

Cím 3. VI. Kerület, Kiskunfélegyháza, Magyarország, 6100 Leírás A Kiskun Muzeum területétől 3 km-re található Fekete Lovastanya Apartman ingyenes Wifi-t kínál az egész ingatlanban. Az apartmanban csempe padló van. Elhelyezkedés Az apartman körülbelül 4 km-re fekszik Kiskunfélegyháza városközpontjától és 80 perc autóútra van Budapest városától. Kecskemét autóval körülbelül 20 perc alatt elérhető. A legközelebbi repülőtér a Szeged, 60 km-re a helytől. Szobák Egyes szálláshelyek központi fűtéssel, fizetős TV-vel és széffel felszereltek. A kényelmes tartózkodás érdekében a Fekete Lovastanya Apartman apartman tartalmaz egy magán fürdőszobát, valamint konyhát mikrohullámú sütővel, elektromos vízforralóval és mosógéppel. Párnázott matracok, tollpárnák és ágynemű biztosítottak. A fürdőszobákban hajszárító, szárító és papucsok elérhetők. Szabadidő & Üzlet Más figyelemre méltó jellemzők a terasz és a kertre néző kilátás. A Fekete Lovastanya Apartman apartman barbequeval és kerttel büszkélkedhet.

 +36 30 667 2080  Fekete Lovastanya 6100 Kiskunfélegyháza VI. kerület 3.  koordináták É 46. 73192° K 19. 88011° Rólam Fekete Benő Fekete Benő vagyok, gazdálkodó, a Fekete Lovastanya megálmodója. Családom több generáció óta állattenyésztéssel foglalkozik. Gyermekkoromtól kezdve csak arra vágytam, hogy a lovak világában élhessek. Életem egyik sikerének tekintem, hogy a Fekete Lovastanya álmát összeköthettem a szarvasmarhatenyésztéssel.

Fekete Lovastanya Az évente több alkalommal is szervezett saját rendezvényeinken lehetősége van bárkinek megismerni a western lovaglás sajátosságait, western lovas eseményekre készülni, továbbá szarvasmarhák között végzett munkákhoz gyakorló képzéseket is tartunk. Ezek mellett országos hírű lovas rendezvényeknek adunk otthont, népszerűsítve így a legkülönbözőbb lovaglási stílusokat, lókiképzési módokat és magát a lovas életérzést. A Fekete Lovastanya lovardája az igazi bizonyíték rá, hogy egy korai álom a hobbi árnyékából kilépve idővel önálló életre kel, és társa lehet a mindennapi munkának. A szarvasmarha terelésekor végzett lovas munkáknál az amerikában kitenyésztett ló fajták a legalkalmasabbak. Lovardánkban Quarter Horse és Appaloosa fajták tenyésztésével és képzésével foglalkozunk. Lovaink kifejezetten munka vérvonalú egyedekből állnak és nélkülözhetetlen segítséget nyújtanak a marhák körül végzett munkákban. Istállónk 16 ló elhelyezésére és bármilyen igényt kielégítő teljes ellátására alkalmas.

6100 Kiskunfélegyháza, VI. kerület tanya 3. Szállásfoglalás +36 30 4733-128 Fizetési módok Szálláshely szolgáltatásai Közeli helyek Bemutatkozás Online szállásfoglalás Elérhetőségek Értékelés Vélemények Szolgáltatások Online Szállásfoglalás Powered by Vissza a lap tetejére Elérhetőség Fekete Lovastanya Kiskunfélegyháza, VI. kerület tanya 3. Foglald le szállásod most! Használd Online rendszerünket Vagy Hívd a telefonszámot! 0 Értékelések eddigi átlaga 0 értékelés Helyszín Ár/Érték Személyzet Tisztaság Értékeld Te is az üzletet! Közeli szállások Akácos Tanya Távolság: 791 m Kettesben Vendégház Távolság: 3, 6 km Központi Apartman Távolság: 2, 9 km Móra Apartman Távolság: 3, 4 km Vissza a lap tetejére

August 15, 2022