A könyv és filmsorozatból számos merchandising termék is készült. Először csak Harry Potter játékok: figurák, társasok, de ahogyan a mobiltelefon-ipar és az elektronika fejlődött, egyre újabb és modernebb termékek jelentek meg. Napjainkban már a filmben megjelenített varázslatokat is meg lehet vásárolni, így van pl. fénnyel rajzoló varázspálca, eltüntető köpeny, repülő arany cikesz stb. A Harry Potter társasjátékok a történetekhez kapcsolódnak, így egyre szórakoztatóbbak. Különböző gyártóktól különböző darabszámú puzzlek is érdekesek lehetnek a kisebb és nagyobb rajongóknak. Az első könyv 1997-ben jelent meg, így már egy egész nemzedék ismeri Harry Pottert, így több generációnak megfelelő ajándék lehetnek a játékok. Galéria

Youtube

Harry Potter láthatatlanná tévő köpeny leírása Ez a hivatalos Warner Bros. láthatatlanná tévő köpeny tökéletesen reprodukálja az eredeti köpeny varázslatos hatásait. Mentsd el láthatatlan jeleneteid! Készíts képet vagy videókat okostelefonod vagy tableted segítségével, ezzel a csodálatos Harry Potter jelmezzel! Az a köpeny a tökéletes Harry Potter öltözék gyerekek és felnőttek számára, valamint minden Harry Potter rajongóknak, bármely korosztályban. Könnyen használható, akár beltéren, akár kültéren, Android és iOS applikációval, hogy másodpercek alatt láthatatlanná válj! A Warner Bros által engedélyezett hivatalos Harry Potter termék.

Harry Potter Láthatatlanná tévő köpeny jellemzői: 6 éves kortól ajánlott Harry Potter Láthatatlanná tévő köpeny a Warner Bros. filmekhez hű mágikus mintázattal Telefontartó a csomagban Lásd a láthatatlan varázslatod okostelefonos applikációval Hozzáférés az eredeti WOW! Stuff varázsló és fényjáték alkalmazáshoz (angol nyelvű), mely eltárolja a varázsélményeidet. Az app Android és iOS telefonokra érhető el A csomagban magyar nyelvű használati útmutatót is találsz A termék mérete 106-111cm, így kifejezetten 6 éves vagy idősebb gyermekek számára lett szabva Csomagolás mérete: 30 x 21 x 5 cm Mire számíthatsz, ha a Pindurpalota webshopban vásárolsz? Raktárkészletről szolgálunk ki, emiatt aznap összekészítjük a csomagodat! Gyors, akár másnapi kiszállítás GLS-sel! Házhozszállítás - 25. 990. - felett ingyenesen 10. 000. - feletti vásárlásnál ajándékot is választhatsz (Nem jár automatikusan)! 14 napos elállás Teljeskörű garanciális ügyintézés sorban állás nélkül! Több féle szállítási és fizetési mód: csomagpontok, házhozszállítás, csomagautomata Expressz előresorolást is kérhetsz 490.

Harry Potter Láthatatlanná tévő köpeny | Játé The store will not work correctly in the case when cookies are disabled. Akciós ár 9 723 Ft Eredeti ár 13 890 Ft Házhozszállítás Kényelmes csomagátvétel otthonodban, munkahelyeden! 1-2 munkanapon belül megérkezik csomagod. 20. 000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes. (Külföldi- és Viszonteladói szállításról részletesen a Fizetés és Szállítás menüpontban olvashatsz) Személyes átvétel Vedd át rendelésed akár még aznap (délelőtt leadott rendelések esetén), szállítási díj nélkül! Csomagodat a visszaigazolás után tudod átvenni, melyben értesítük, hogy: "Összekészítettük csomagod, várunk az átvevőponton! ". Az átvevőponton készpénzzel, bankártyával fizethetsz. TIPP! Raktárunk a V95 logisztikai központ Szőlőkert utca felőli sorompós bejáratán keresztül közelíthető meg, szemben a Duna Skoda szalonnal. Pick Pack Pont Kényelmes csomagátvétel az ország több mint 800 átvételi pontján! Budapesten 1-3, vidéken átlagosan 2-4 munkanap alatt ér csomagod az átvételi pontra, miután átadtuk a Pick Pack Pont futárnak.

Harry Potter Láthatatlanná tévő köpeny - Mesésajandékok játé

jobb oldala együtt, rögzítse a köntös oldalsó varratait az ujjak végére. varrja az oldalakat., Tegye félre a köpenyt 3. lépés – kezdje el varrni a varázsló köntösét jobb oldalával együtt varrja össze a motorháztető tetejét. ezután a minta piros vonalát követve, mint vezető, varrjon a nyak alján lévő bevágáshoz. ismételje meg ezt a folyamatot a ház színének burkolatával. Trim bevágások a görbék, így feküdt szépen. forgassa el a motorháztetőt úgy, hogy a frontok ( a hosszú egyenes él) egymás felé nézzenek, és a jobb oldalt egymáshoz szorítsák., forduljon jobbra. töltse be a bélést a kapucnis köntösbe. Sorban a metszett, Pin-kód a motorháztető, hogy a köntös nyaka jobb oldalán a külső megható. varrni a köntöst. Tegye félre a köntöst., 4. lépés – készítse elő a bélést a ház színének villanását a köntösben, elő kell készítenünk és be kell helyeznünk a bélést. Van egy pár módja annak, hogy csináld. be kell fejeznie a bélés nyers szélét ( ez a bélés oldala, amely a tetején lévő ponthoz jut). Akkor sem kapcsolja alatt negyed hüvelyk, nyomja meg, majd zig zag öltés szélén egy szál, amely az azonos színű, hogy befejezze a szélén., Vagy egy fordulóláb segítségével megfordíthatja a nyers szélét, majd befejezheti (így csináltam).

a sebesség kedvéért úgy terveztem a mintát, hogy az egyik darab az első és a hátsó rész legyen. Lényegében kivágja a hátát, majd levágja a mintát, hogy kivághassa az elejét., összehajtott szövetre helyezze a hátlapot a hajtásra, majd vágja ki 1. amikor kibontja a hátlapot, egy nagy darabnak kell lennie. következő Itt az ideje, hogy kivágja a motorháztetőt: itt láthatja, hogyan kell a szövetre helyezni a köpenyhez képest, hogy a lehető legtöbbet hozza ki a szövetből. Szerezd meg a varázsló motorháztetőjét és a hajtogatott szövet vágását 2., a Harry Potter varázsló köntös minta darabján észreveszi, hogy van egy piros vonal. vágja le a mintát a piros vonalra, hogy az elülső alak legyen. helyezze a mintát a hajtogatott szövetre és vágja 2. Figyeljük meg, hogy ez a minta darab nem ül a hajtás, győződjön meg róla, hogy jelölje meg a bevágások. így lesz két külön minta darab, ha elkészült., A Harry Potter köntös Minta ujjaihoz, a fennmaradó szövettel állítsa be a hajtást, hogy ne legyen a szövet közepén.

  1. Harry Potter láthatatlanná tévő köpeny - Gyerekajándék
  2. REGIO Játék | Harry Potter Láthatatlanná tévő köpeny
  3. Vásárlás: Wowstuff Harry Potter Láthatatlanná tévő köpeny (WW-1121) Harry Potter árak összehasonlítása, Harry Potter Láthatatlanná tévő köpeny WW 1121 boltok
  4. Harry potter köpeny toys
  5. Wow! Stuff Harry Potter Láthatatlanná tévő köpeny | Extreme Digital

Harry Potter láthatatlanná tévő köpeny - Gigajáték

Lebegő fej? Lebegő lábnyomok? Lebegő tárgyak? Hiszem, ha látom! Ez a láthatatlanná tévő köpeny egy különleges mágikus kapcsolatban van az okostelefonoddal, aminek a segítségével megnézheted, és minden barátodnak megmutathatod, hogyan működik a varázslat. A könnyen kezelhető app segítségével el tudsz tűnni a felvételen, és fotóként vagy videóként is megörökítheted a varázslatot. A Harry Potter Láthatatlanná tévő köpeny a Warner Bros. filmekhez hű mágikus mintázattal rendelkezik. Hozzáférést nyújt az eredeti WOW! Stuff varázsló és fényjáték alkalmazáshoz (angol nyelvű), mely eltárolja a varázsélményeidet. Az app Android és iOS telefonokra érhető el. A termék mérete 106-111cm, így kifejezetten 6 éves vagy idősebb gyermekek számára lett szabva. A csomagban telefontartó és magyar nyelvű használati utasítás is helyet kapott. Vásárlási információ Először is: tegeződjünk! Mivel az internet amúgy is egy kötetlen világ, talán mindkettőnk számára egyszerűbb így! Online játékboltunkban az interneten keresztül várjuk rendelésed.

Az Ön által beírt címet nem sikerült beazonosítani. Kérjük, pontosítsa a kiindulási címet! Harry Potter, Láthatatlanná tévő köpeny Harry Potter - Láthatatlanná tévő köpeny 18 990 Ft + 890 Ft szállítási díj Szállítás: max 3 nap Légy birtokosa a Halál ereklyéi közül a harmadik, legokosabb Peverell fivér ajándékának, és rejtőzz el úgy, hogy senki se találjon meg! Csakúgy, mint a könyvben és a filmben, a Harry Potter Láthatatlanná tévő köpeny mögé rejtőzve elbújhatsz, de akár meg is tréfálhatod barátaidat, ha csak a vállad köré teríted. Sőt, talán ketten, hárman is el tudtok rejtőzni alatta, akárcsak Harry, Hermione és Ron! Lebegő fej? Lebegő lábnyomok? Lebegő tárgyak? Hiszem, ha látom! Ez a láthatatlanná tévő köpeny egy különleges mágikus kapcsolatban van az okostelefonoddal, aminek a segítségével megnézheted, ésminden barátodnak megmutathatod, hogyan működik a varázslat. A könnyen kezelhető app segítségével el tudsz tűnni a felvételen, és fotóként vagy videóként is megörökítheted a varázslatot.

Hogyan lehet a Harry Potter láthatatlanná tevő köpennyel játszani? A Junior Harry Potter láthatatlanná tevő köpeny megfelelő funkcióinak használatához okostelefonra vagy táblagépre van szükség a bekapcsolt kamera funkció miatt. Minden köpeny saját, teljesen egyedi hitelesítési kóddal rendelkezik, amely hozzáférést biztosít a Wow! Stuff app. A Wow! Stuff app telepítés után egyszerűen kövesd a képernyőn megjelenő utasításokat, és állítsd be a kedvenc jeleneteid a filmekből! A Harry Potter láthatatlanná tevő köpeny 100%-ban poliészterből készült! Emiatt csak a foltokat tisztítsa kézi mosással! Nem mossa, ne öblítse, ne szárítsa, ne vasalja, ne adja tisztítóba! A Harry Potter láthatatlanná tevő köpeny színe és a tartalom formája eltérhet a képeken ábrázolttól. Így is ismerheti: Harry Potter Láthatatlanná tévő köpeny WW 1121, HarryPotterLáthatatlannátévőköpenyWW1121, Harry Potter Láthatatlanná tévő köpeny (WW 1121), HarryPotter-LáthatatlannátévőköpenyWW-1121, Harry Potter - Láthatatlanná tévő köpeny (WW 1121) Galéria

August 12, 2022